Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، هشتمین نشست خبری نمایشگاه کتاب تهران، ۲۹ اردیبهشت با حضور علی رمضانی قائم مقام نمایشگاه، محمد الهیاری مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه، مجید صحاف مدیر کمیته تبلیغات، ارتباطات رسانه‌ای و فضای مجازی و کیوان امجدیان مشاور قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد.

رمضانی با اعلام اینکه نباید مردم مبنای حضور خود در نمایشگاه را بر اساس تمدید نمایشگاه کتاب در آینده تنظیم کنند، ادامه داد: به همه مردم عزیز توصیه می‌کنیم از فرصت باقی مانده نمایشگاه استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقاضا دارم فردا در ساعات ابتدایی روز به نمایشگاه بیایند که گرفتار ترافیک نشوند. موضوع تمدید نمایشگاه کتاب اقدامی پیچیده و نیازمند هماهنگی دستگاه‌های مختلف است. در نتیجه بعید است بخش حضوری نمایشگاه تمدید شود و امکان تمدید بخش مجازی وجود دارد.

مردم ساده‌تر می‌توانند خرید کنند

قائم مقام نمایشگاه کتاب با اعلام کاهش دقایقی که مردم در سایت نمایشگاه برای خرید زمان صرف می‌کنند، ادامه داد: در نمایشگاه مجازی اول مدت زمان حضور تا پایان خرید افراد به صورت میانگین ۲۴ دقیقه بود. در نمایشگاه مجازی دوم این مدت به ۱۴ دقیقه و ۳۰ ثانیه رسید اما در این دوره نمایشگاه مدت زمان لازم برای خرید افراد به زیر ۱۲ دقیقه رسید. کاهش دقایق مورد نیاز مردم نشان می‌دهد امکانات بهتر شده و مردم ساده‌تر می‌توانند خرید کنند.

به گفته رمضانی تا پایان ۲۸ اردیبهشت، مجموع فروش مجازی و حضوری ۱۱۵ میلیارد تومان بود. از این میزان نزدیک ۵۴ میلیارد تومان در بخش مجازی و ۶۱ میلیار تومان در بخش حضوری کتاب فروخته شده‌است.

او با اعلام اینکه نمایشگاه کتاب موجب نشاط جمعی می‌شود، ادامه داد: ساعات فعالیت نمایشگاه کتاب در ۲۹ و ۳۰ ذاردیبهشت تا ساعت ۲۱ شد. فردا عصر در سالن شبستان سرود «سلام فرمانده» اجرا خواهدشد که به برگزاری پر شور نمایشگاه کتاب کمک می‌کند.

برخی از ناشران بسته‌های سفارش داده شده را ارسال نکردند

رمضانی درباره نتایج سومین جلسه سوم کمیته رسیدگی به تخلفات در نمایشگاه مجازی اعلام کرد: در این کمیته برای ۴۵ پرونده رای صادر شد، تخلف این ناشران به دلیل عرضه کتاب ناشران دیگر، بحث دستگاه پوز، برگزاری برنامه اعلام نشده و ... است. احکام صادر شده از تعطیلی ۳ تا ۵ ساعتی غرفه، تذکر کتبی یا محرومیت از حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد یا محرومیت از شرکت در دوره بعد نمایشگاه است.

به گفته او مرکز پاسخگویی تا این ساعت به ۳۴ هزار تماس پاسخ داده‌است. از این تعداد ۲۷ هزار تماس ورودی و ۷ هزار تماس خروجی بود. افزایش خروجی در روزهای پایانی نمایشگاه کتاب به این دلیل است به برخی از ناشران بسته‌های سفارش داده شده را ارسال نکردند.

نمی‌توان مانع حضور ناشران کتابساز شد

الهیاری درباره افزایش تعداد غرفه‌هایی که کتاب دیگر ناشران را کتابسازی کردند و در نمایشگاه می‌فروشند، بیان کرد: این دست از اقدامات به قدمت نمایشگاه سابقه دارد. مادامی که قوانین نمایشگاه بر اساس تعداد عناوین کتاب تولیدی است، نمی‌توان مانع حضور ناشران کتابساز شد. تعداد زیادی از ناشران عنوان‌های مشترک داشتند. این موارد در شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت، امیدوارم در دوره‌های آتی شاهد حضور ناشران کیفی‌تر باشیم.

مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه درباره رونمایی از کتاب یکی از افراد شناخته شده در فضای مجازی و برگزاری جشن رونمایی از کتاب این فرد در نمایشگاه کتاب، توضیح داد: از ناشران خواستیم تا در ساعات شلوغ از کتاب رونمایی نکنند، اما ملاک اصلی داشتن مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

به گفته الهیاری، کمیته ناشران داخلی وظیفه نظارت بر عملکرد ناشران را هم دارد، ناشران نباید در غرفه خود، کتاب ناشر دیگر را عرضه کند، مگر اینکه نمایندگی سایر ناشران را گرفته باشند.

او درباره فروش اسباب‌بازی در بخش کودکان و نوجوانان با بروشوری چند صفحه‌ای که شابک دریافت کرده‌است، گفت: ناشران نباید اسباب‌بازی را در نمایشگاه بفروشند، باید در بخش کودک و نوجوان فقط کتاب فروخته شود. مشاهده کردیم که برای بروشور اسباب‌بازی شابک دریافت شده‌است، شورای سیاست‌گذاری و معاونت فرهنگی باید برای حل این مشکل برنامه‌ریزی کند.

برچسب‌ها نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه کتاب کتاب پروندهٔ خبری سی‌ و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه مجازی نمایشگاه کتاب کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۹۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، نشست خبری سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران صبح امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه با حضور یاسر احمدوند معاون فرهنگی وزیر ارشاد و رئیس نمایشگاه کتاب تهران و علی رمضانی مدیرعامل خانه کتاب و قائم مقام نمایشگاه بین المللی کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

یاسر احمدوند در شروع این نشست گفت: نمایشگاه امسال با شعار «بخوانیم و بسازیم» از چهارشنبه ۱۹ لغایت ۲۹ اردیبهشت ماه در مصلی برگزار می‌شود و بزرگترین اجتماع فرهنگی مردم ایران حول محور دانش و آگاهی با اهتمام دستگاه ها و نهادهای مختلفی در شهر تهران برگزار می شود.

وی با بیان اینکه ناشران در دو بخش مجازی و حضوری مشارکت دارند ادامه داد: نمایشگاه بعد از گذشت ۳۵ دوره به قوامی رسیده که جایگاه ویژه ای در تقویم خانواده های ایرانی به خود اختصاص داده است.

احمدوند گفت: تلاش شده بخش‌های مختلف نمایشگاه ارتقا پیدا کند و ضعف‌ها و کاستی‌ها جبران شود، برای نخستین بار، نقشه غرفه‌ها تا فردا در دسترس رسانه ها خواهد بود تا به اطلاع عموم برسد؛ این برای نخستین بار است که پیش از شروع نمایشگاه مردم از جانمایی غرفه‌ها مطلع می‌شوند. تلاش شد واگذاری غرفه‌ها به ناشران زودتر آغاز شود. از امروز همه ناشران می توانند مراجعه و غرفه های خود را دریافت می‌کنند.

رئیس نمایشگاه کتاب تهران به پیش بینی برنامه‌های فرهنگی در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: برنامه‌های ویژه برای فلسطین در نمایشگاه تدارک دیده شده است، هم کار حجمی و نماد سازی برای پاسداشت و یادبود مردم غزه تدارک دیده شده و هم برنامه‌های مختلفی با این موضوع خواهیم داشت مانند تقدیر از نویسندگان و ناشران فعال در این حوزه.

وی ادامه داد: امسال تعداد قابل توجهی از ناشران علاوه بر بخش حضوری در بخش مجازی حاضر هستند، با همکاری با شرکت پست امیدواریم پاسخ دهی به درخواست ها با شرایط مطلوبی صورت گیرد، حضور کتابفروشان در بخش مجازی به صورت تکمیلی و قاعده مند امسال هم ادامه خواهد داشت.

احمدوند با اشاره به برنامه های بخش بین الملل نمایشگاه کتاب گفت: حدود ۶۰ ناشر خارجی امسال در نمایشگاه حاضر هستند و ۵۰ هزار عنوان کتاب خارجی را عرضه می کنند، از نظر حجم بار دریافتی بخش خارجی امسال افزایش داریم یعنی حدود ۷۰ تن حجم کتاب های خارجی پیش بینی می شود.

وی از برگزاری رویدادی با عنوان «نشر ایران» در روزهای ۲۴, ۲۵ ,۲۶ اردیبهشت در بخش خارجی نمایشگاه خبر داد و گفت: این رویداد بر اساس نیاز معرفی نشر ایران به ناشران خارجی طرح ریزی شده است. حدود ۲۰ مهمان از کشورهای منطقه حضور دارند و برنامه هایی در نشست با تعدادی از ناشران، بازدید از مراکز چاپ و فروش کتاب خواهیم داشت.

علی رمضانی قائم مقام سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز در این نشست افزود: پس از پایان نمایشگاه سی و چهارم ارزیابی‌هایی انجام شد که نتیجه در قالب دستورالعمل‌های در کمیته ۱۵ گانه نمایشگاه ارائه شد.

وی ادامه داد: آنچه که در دو دوره گذشته و این دوره تجربه می‌شود نمایشگاهی به وسعت مرزهای ایران است که تلاش می‌شود در سراسر کشور امکان استفاده از این رخداد فراهم شود.

رمضانی گفت: برای سال سوم حضور دولت سیزدهم در نمایشگاه، کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند و سازه موقت ندارم.

وی با بیان اینکه امسال بیش از ۷۰‌ دستگاه‌ مختلف در برگزاری نمایشگاه مشارکت دارند، گفت: در بخش‌ ناشران دانشگاهی، آموزشی و کودک نیز افزایش فضا داشتیم.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران افزود: عمده کارگاه‌های محل عبورمردم جمع آوری شده است و حدود پنج هزار پارکینگ به مصلی اضافه شده است. البته از مردم می خواهیم برای بازدید از نمایشگاه از وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: سه‌درب جدید به مصلا اضافه شده که دو در برای ورود مردم و یک‌ در برای ماشین پیش بینی شده است که شامل درهای ۲۱، ۱۱ و ۴ است‌. بنابراین از تمام جهت‌های نمایشگاه ورود نفری و خودرویی داریم.

رمضانی با اشاره به حضور قابل توجه خبرنگاران در نمایشگاه گفت: ۸۴ شهروند خبرنگار نیز در نمایشگاه حضور دارند و گزارش‌های خود را تهیه می‌کنند، ۳۰ خبرنگار رسانه‌های خارجی نیز از سوی معاونت مطبوعاتی برای فعالیت در نمایشگاه حضور دارند.

قائم مقام نمایشگاه کتاب تهران با اشاره به آمار حضور ناشران گفت: مجموع ناشرانی که حضوری و مجازی تاکنون ثبت نامشان قطعی شده است، ۲۶۱۹ ناشر هستند، ۲۵۰ ناشر هم در مراحل مختلف پیش از ثبت نام قرار دارند.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229510 برچسب‌ها کتابخوانی

دیگر خبرها

  • تحقق عدالت فرهنگی با فروش هم‌زمان حضوری و مجازی در نمایشگاه کتاب
  • حضور ۲ هزار ۶۱۹ ناشر در نمایشگاه کتاب قطعی شده است/اتکای برپایی نمایشگاه به بودجه‌ دولتی کم است
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • نمایشگاه کتاب تهران پس از ۳۵ دوره به قوام رسیده است
  • نشست خبری جشنواره کتاب در حال برگزاری است
  • حضور کتاب‌فروشی‌ها در نمایشگاه کتاب، آری یا خیر؟
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب